16 feb 2013

SOM-HI S'ACOMIADA...

Lamentem comunicar-vos que la Junta General de SOM-HI va decidir a finals de l'any passat deixar d'organitzar activitats i que progressivament s'anirà dissolent l'entitat.

Les tasques que s'han desenvolupat des de l'entitat s'organitzaran a partir d'ara a nivell privat i quedarà en mans dels voluntaris que així vulguin continuar amb elles.

Per aquest motiu aquesta és la darrera entrada del nostre blog, que serveix com acomiadament de tots vosaltres i també per agraïr a tots els que han fet possible aquesta aventura i experiència des de 2004. SOM-HI tanca però la feina feta i el record perduren.

Tot i que l'entitat s'hagi dissolt com a tal d'aquí a poc temps no tancarem el blog i aquest continuarà "emetent", com a testimoni de les activitats i la vida de SOM-HI aquests darrers anys, fins que Google així ho permeti i l'esborri per manca d'activitat.

Un últim enllaç que volem compartir amb vosaltres: un vídeo que transmet el missatge i la filosofia que hem intentat seguir des de la nostra modesta i petita entitat. Cliqueu aquí per veure'l.

Esperem que us agradi i fins una altra!!

No hay comentarios: